Kommer alltid tilbake

Kommer alltid tilbake - Christina Erikson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina Erikson
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Kommer alltid tilbake.pdf
ISBN
6954637775958

BESKRIVELSE

Kriminaletterforsker Elias Svensson ved Stockholmpolitiet kjemper mot klokken for å felle drapsmannen bak to brutale voldtekter og mord. Det er morder som stadig er i politiets søkelys, i en morbid katt-og-mus-lek. Elias vender seg til forfatteren Cornelia Lind for å få hjelp til å forstå mannens psyke. Cornelia har egne, personlige erfaringer som kan komme til nytte, men som samtidig skal utsette henne for livsfare. Med tiden rører også en annen kraft seg i skyggene. Noen som utgir seg for å være en venn. Kommer alltid tilbake er første bok i Christina Eriksons nye krimserie der menneskers hemmeligheter drives opp til overflaten.

utg. Orig.tittel: Min vän Forsete ... Filmblogg: Terminator kommer alltid tilbake.

Men det er alltid noe som trekker meg til Bindal, hvor jeg har røttene mine. Det hender jeg drar over grensa for inspirasjon, skriver litt, og så kommer tilbake til Trondheim og går i studio. Du kommer alltid tilbake.

RELATERTE BØKER