Medievitenskap

Medievitenskap lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Medievitenskap.pdf
ISBN
4567700555516

BESKRIVELSE

Massemediene informerer, opplyser og underholder oss. De er en viktig faktor i vårt hverdagsliv. De spiller en sentral rolle i de sosiale og politiske prosessene, og i løpet av dette århundret har de utviklet seg til å bli en stor og innflytelsesrik økonomisk sektor. Massemedier finnes i alle moderne samfunn, og er alle steder institusjoner som har betydelig makt. Medier - institusjoner og historie handler om disse institusjonene og hvordan de har utviklet seg historisk sett, om deres organisatoriske oppbygging, om deres funksjoner for enkeltindividet og for samfunnet. Boken beskriver både de viktigste tendensene i den internasjonale mediehistorien og de norske medienes særlige utvikling og karakteristiske trekk. Det dreier seg om konsentrasjon og kommersialisering, om forholdet mellom offentlige og private medier, om gamle enveis-medier og nye interaktive medier, om mediemakt, mediepolitikk, medieøkonomi, og om det kompliserte samspillet mellom mediene og alle de øvrige samfunnsinstitusjonene. Martin Eide, professor ved Institutt for informasjon og medievitenskap, Universitetet i Bergen

I tillegg tilbys studier i mediefag/mediekunnskap eller medieproduksjon og journalistikk ved flere høgskoler. I Nord-Norge tilbys det et årsstudium og en bachelorgrad (BA) i Medievitenskap - humanist, fellesforbund, landsforeninger, forbund, arbeidstakerorganisasjon, arbeidstakerorganisasjoner, humanistiske fag, arbeidsorganisasjoner ... Stillingstittel: Postdoktor i medievitenskap (187864), Arbeidsgiver: Universitetet i Agder, Søknadsfrist: 10.

Oppdatert 31.05.20 Publisert 01.02.18. Alle versjoner: 3JO104 (2020—2021) 3JO104 (2019—2020) 3JO104 (2018—2019) 3JO104 (2017—2018) Emnekode: 3JO104 Emnenavn: Medievitenskap Undervisningssemester: Vår, Høst Steder: Kristiansand ... medievitenskap ved Universitetet i Bergen, denne kronikken: "Det kan høyrast ut som folk hamrar taktfast p" dørene til mediehusa p" Nøstet og Marienlyst med krav om " koma p" fjernsyn.

RELATERTE BØKER