Minus 14

Minus 14 - Espen Dekko | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Dekko
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Minus 14.pdf
ISBN
5048426521275

BESKRIVELSE

Nok er nok.Jeg vet jeg burde tatt igjen for lenge siden. Jeg burde ha slått tilbake. Men jeg har liksom bare tenkt at det kom til å gå over. Av seg selv. Men det vet jeg nå. Det nytter ikke å lukke øya. Ting blir ikke borte. Alt er der fortsatt når du åpner dem.Og jeg vet en ting til. Dagen jeg fyller atten skal jeg vekk. Vekk fra dette drittstedet som bare er et kjøpesenter, en bensinstasjon og en gigantisk idrettshall. For har du en annen interesse enn fotball og shopping her, er du ute. Ute i vinterkulda. Som meg. Tobias fjorten år, gående på vei hjem fra skolen. Dynka og banka.Minus 14 er nominert til Uprisen 2020.Nominert til Kulturdepartementets Litteraturpris for barne- og ungdomslitteratur utgitt i 2019.

Given the COVID-19 pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing. No tips and reviews.

159,-Kjøp på ... Kjøp Minus 14 fra Bokklubber Nok er nok. Jeg vet jeg burde tatt igjen for lenge siden.

RELATERTE BØKER