Sikkerhetsopplæring for fiskere

Sikkerhetsopplæring for fiskere Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Sikkerhetsopplæring for fiskere.pdf
ISBN
1729219999603

BESKRIVELSE

Ny utgave av Sikkerhetsopplæring for fiskere.Sikkerhetsopplæring for fiskere er et opplæringstilbud for alle fiskere på norske fiskefartøy. Boka er tilpasset den virkelighet som norske fiskere og fangsfolk har i hverdagen og deres spesielle behov for grunnleggende opplæring i sikkerhet og beredskap. Denne utgaven er oppdatert i henhold til lover og forskrifter pr. 1. januar 2010.

Gyldendal Undervisning Organisasjonsnummer: 946 163 899. Besøksadresse: Sehesteds gate 4 0164 Oslo.

år og i henhold til forskrift om sikkerhetsopplæring for fiskere skal sikkerhetsopplæringen repeteres minimum hver 8-år. Fiskere som har fullført grunnleggende sikkerhetsopplæring i henhold til § 3 eller annen godkjent sikkerhetsopplæring, skal innen åtte år, men ikke før fem år er gått, ha gjennomgått et repetisjonskurs på minst 20 timer. Deretter skal alle gjennomgå tilsvarende repetisjonskurs mellom hvert femte og åttende år etter siste kurs. Alle fiskere på fartøy som driver ervervsmessig fiske eller fangst skal ha gjennomgått minst 40 timers grunnleggende sikkerhetsopplæring med innføring i risikoforhold, førstehjelp, sjøredning, brannvern, røykdykking samt verne- og miljøarbeid.

RELATERTE BØKER