Å være advokat

Å være advokat En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,89 MB
FILNAVN
Å være advokat.pdf
ISBN
3569501110654

BESKRIVELSE

Advokatyrket er et kompetanseyrke, som i tillegg til juridiske kunnskaper, forutsetter holdninger og verdier til yrkesutøvelsen samt ferdigheter det tar tid å tilegne seg. I denne boken er de ulike profesjonsrollene gitt en praktisk beskrivelse.Siktemålet med «Å være advokat» er å redegjøre for de sidene ved advokatrollen som ikke er tema i den juridiske utdannelsen. Én av de største utfordringene en advokat møter i hverdagen, er balansegangen mellom profesjonsrollen (ivareta klientens interesser, fremme rett og hindre urett) og næringsrollen (få nye klienter, beholde klienter og tjene penger). En annen utfordring som særlig yngre advokater står overfor, er hvordan man skal opptre i forskjellige situasjoner. Å være advokat kan være et hjelpemiddel i møtet med disse utfordringene. Boken er delt i tre hoveddeler: A. Advokatens samfunnsmessige rolle B. Profesjonsrollen C. Næringsrollen Selv om boken er en artikkelsamling, er hensikten likevel at den skal fremstå som et sammenhengende - om ikke uttømmende - bilde av det å være advokat i praksis.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215025230 «Å være advokat» (2002) er en sammensetning av artikler fra forskjellige forfattere, med sikte på å belyse tre hovedemner: Advokatens samfunnsmessige rolle, Profesjonsrollen og Rollen som næringsdrivende. Sigurd Knudtzon og Wilhelm Omsted er redaktører. En advokat skal være uavhengig av egen klient og kan ikke motta honorar basert på oppnådd resultat i oppdraget.

Du bør også ha fokus på å finne en advokat som kan litt ekstra mye om akkurat det feltet du trenger hjelp til. Mens Kjell Inge Røkkes oljegigant tester alle som reiser offshore, lar Equinor og Vår Energi være. Advokat mener Aker BP tar for lett på arbeidsmiljøloven. - Å være annerledes er en gave - Vi må slutte å skjule forskjellene.

RELATERTE BØKER