Ambulansemedisin 1

Ambulansemedisin 1 - Jon Richardsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Richardsen
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Ambulansemedisin 1.pdf
ISBN
6792771513662

BESKRIVELSE

Gjennomgår oppdrag på generell basis Ambulansemedisin 1 omhandler generelle, akuttmedisinske emner med fokus på kunnskap om ambulanseoppdrag og pasientundersøkelsen -- både undersøkelsen av medisinske pasienter og skadde, vurdering av funn og tiltak på generell basis. Kapitlene omhandler stoff knyttet til læringsmål både for Vg2 og Vg3. Det er en forutsetning at du har satt deg inn i lærestoffet i de første bøkene i serien før du tar fatt på de neste.

Karakterene 2-6 betyr at faget er bestått. Side 5 av 7 Kjennetegn på kompetanse Gjennomgår oppdrag på generell basis Ambulansemedisin 1 omhandler generelle, akuttmedisinske emner med fokus på kunnskap om ambulanseoppdrag og pasientundersøkelsen -- både undersøkelsen av medisinske pasienter og skadde, vurdering av funn og tiltak på generell basis.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Ambulansemedisin 1 av Jon Richardsen (ISBN 9788205382268) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER