En blodrød tråd gjennom Johannes' åpenbaring

En blodrød tråd gjennom Johannes' åpenbaring - Sverre Bøe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Bøe
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
En blodrød tråd gjennom Johannes' åpenbaring.pdf
ISBN
1535159515314

BESKRIVELSE

Johannes' åpenbaring er annerledes enn alle andre bøker i Bibelen. Den er en apokalypse, et brev, en profeti - og et kall til omvendelse. På bakgrunn av sin doktoravhandling om Johannes' åpenbaring har Sverre Bøe - misjonshøyskolelærer og en av Norges fremste eksperter på Bibelens endetidsskrift - skrevet en svært opplysende og engasjerende bok. Forfatteren tar opp utfordrende temaer som forførelse og forfølgelse, bortrykkelse, de 144 000 og den store, hvite flokk, tallsymbolikk, de tusen år, den nye himmel og den nye jord.

Her i Norge har Det Norske Bibelselskap nettopp kommet med en helt ny oversettelse av Bibelen på bokmål og nynorsk. Varat lejupielādēt grāmatu En blodrød tråd: gjennom Johannes' åpenbaring lasīšanai bezsaistē un iezīmēt tekstu, pievienot grāmatzīmes vai veikt piezīmes lasīšanas laikā Johannes var en av Jesus disipler, og var svært nær Jesus.Evangeliet til Johannes skiller seg seg fra de andre. Han Åpenbaring har fått plass sist i bibelen, og inneholder mange konkrete profetier.. Pris: 275 kr.

Han Åpenbaring har fått plass sist i bibelen, og inneholder mange konkrete profetier.. Pris: 275 kr. häftad, 2010.

RELATERTE BØKER