Fugl

Fugl - Lisa Aisato | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Aisato
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Fugl.pdf
ISBN
5101696665045

BESKRIVELSE

Har du noen gang ønsket du kunne fly?- Kan jeg være med dere? spør jenta.- Nei, sier fuglene, du er altfor stor og tung til at vi kan bære deg. Hadde du bare lignet en fugl og hatt vinger selv så...Lisa Aisato har laget en vakker og melankolsk bildebok, om en jente som skulle ønske hun kunne fly bort med fuglene når den kalde vinteren nærmer seg. Men for å fly som en fugl trenger man vinger, fjær og helst et nebb også. Med andre ord har jenta et ganske stort, og kanskje umulig, prosjekt foran seg. Men hvis man bare ønsker det hardt nok, og vil det sterkt nok, så kan man faktisk få det til. Selv om det skjer med bitte små fugletripp.

Kjente merker som Versele Laga og Trixie. Fri frakt over 499,- Bestill på petworld.no Formålet med TOV-E (Terrestrisk overvåking - Ekstensiv overvåking av fugl) er å fange opp nettopp denne dynamikken, for enklere å kunne sette inn forvaltningstiltak på de frontene det er nødvendig Tren på artsbestemmelse av fugl på www.birdid.no. Norske fuglearter-- Til hovedsiden for fugler.

Øverst er en alfabetisk oversikt over arter med bilder. Kryssordkongen fant 1712 mulige svar til kryssordhintet fugl. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.no Fugl Fugleprodukter for både burfugler og ville fugler finnes i alt fra matskåler til leker.

RELATERTE BØKER