Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene

Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene - Jill Griffiths, Andy Griffiths | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jill Griffiths, Andy Griffiths
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene.pdf
ISBN
9106659404526

BESKRIVELSE

Ny bok for alle som elsker Gutta i trehuset - og som drømmer om å tegne sin egen etasje i trehuset. Hjelp gutta med å skrive fortellinger! Lag tegninger! Løs oppgaver som er nesten UMULIGE! Og ikke minst: BORT-FINN ting! ADVARSEL! Boken passer ikke for folk som hater å le og kose seg. Boka har samme format og utforming som de andre bøkene om Gutta i trehuset.

Der finner du blant annet en sjokoladefoss, et operahus, en babydinosaur-park, den boksende elefanten Snabelator, et diskotek med selvlysende gulv, og en topphemmelig etasje som ennå ikke er ferdig bygget. Kjøp Gutta i trehuset med 91 etasjer fra CMS Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet. Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller. Gutta i trehuset tegner, tenker og tuller i alle etasjene Published on Jan 5, 2017 Boka for alle som elsker Gutta i trehuset - og som drømmer om å tegne sin egen etasje i trehuset. Vår pris 149,-.

Hjelp gutta med å skrive fortellinger! Lag tegninger!.. Kjøp Gutta i trehuset med 91 etasjer fra Tanum Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet. Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller. Gutta i trehuset er en serie med lettleste, illustrerte bøker som har fanget en hel generasjon av unge lesere.

RELATERTE BØKER