Vann- og avløpsteknikk

Vann- og avløpsteknikk - Live Johannessen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Live Johannessen
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Vann- og avløpsteknikk.pdf
ISBN
4680687580759

BESKRIVELSE

Boka tar for seg drikkevanns- og avløpssystemer, rørlegging, istandsetting av veg, montering av kummer og gategods, rehabilitering av ledningsnett og aktuelle lover og forskrifter. Boka dekker alle mål innen modulen vann- og avløpsteknikk på VK1 anlegg og bergverk. Med stikkordsregister og litteraturliste.

Nå skal vi over på en litt annen sak. Det er ingen her i firmaet som kan huske å ha vært borti dette før! Boka Vann- og avløpsteknikk er fra 10.

Vi kan tilby kort vei til beslutninger, stor frihet og ansvar, samt allsidige arbeidsoppgaver. Avdeling Vann og avløp har 35 medarbeidere på Østlandet, hvorav 14 har kontorsted Drammen. Til daglig jobber vi med spennende oppgaver innen vann- og avløpsteknikk i alt fra små lokale prosjekter, til store tverrfaglige nasjonale prosjekter i samarbeid med andre fagavdelinger i Rambøll Gruppen. Vann og Avløpsteknikk A/S, Sandvika, Norway.

RELATERTE BØKER