Fjellgraven

Fjellgraven - Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Fjellgraven.pdf
ISBN
2464218509150

BESKRIVELSE

To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie og det viser seg at skrenten skjuler seks lik ¿ to av dem barn.Rikspolitikommisjonen blir tilkalt. Hele teamet, inkludert Sebastian Bergman, begir seg til Jämtland. Vanja også. To av likene er et nederlandsk par, de fi re andre en ukjent familie som ingen har meldt savnet. Alt tyder på at alle har blitt drept og begravet samtidig.Det er mye som ikke stemmer. Fjellgravens hemmeligheter sitter langt, langt inne."Fjellgraven" er tredje bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Bergman ble øyeblikkelig en stor leserfavoritt. Serien fikk en pangstart med "Mannen som ikke var morder" (på norsk i 2011), deretter fulgte "Dødens disippel" (på norsk 2012).

Utgitt: Lydbokforlaget, 2016 Lengde: 13 t. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Sjanger: Krim Innleser: Ivar Nergaard.

To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. Hans Rosenfeldt (født 13. juli 1964 i Borås) er en svensk krimforfatter, manusforfatter og skuespiller, og kjent TV- og radioprofil i Sverige.Han er blant annen mannen bak den populære dansk/svenske TV-serien Broen..

RELATERTE BØKER