Kaos på skolen

Kaos på skolen - Rachel Renée Russell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rachel Renée Russell
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Kaos på skolen.pdf
ISBN
7247713332720

BESKRIVELSE

Bok to om Max Crumbly, gutten som har maks uflaks! Da vi traff vår helt Max sist, hadde han akkurat krasjlandet oppå en pizza av typen Kjøttelskeren. Det var etter at han braste gjennom ventilasjonskanalene på skolen, og ble slengt ut av en luke. Og som om ikke det var nok, var han plutselig omringet av tre brutale kjeltringer. Vil Max bli revet i småbiter som en mozzarella på dommedagens harde og sprø pizzabunn?Kan datageniet Erin, hans gode venn og medhjelper, få ham levende ut av denne knipa?

Det gjør ofte at de flinke elevene søker på de samme skolene, mens de mindre flinke elevene ender opp på samme skole. Jeg mener problemet delvis ligger i fritt skolevalg, men at den viktigste faktoren er lite disiplin og orden i skolen. Omar (15) og Mohammed (15) sier det var kaos på skolen for noen få år siden og mener rektor har mye av æren for at det er en annen atmosfære her nå.

juni. Elevene møter i klasserommet, og vil ha siste dag der.

RELATERTE BØKER