Kunsten å få mentale superkrefter

Kunsten å få mentale superkrefter - Henrik Fexeus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Fexeus
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Kunsten å få mentale superkrefter.pdf
ISBN
2260873714942

BESKRIVELSE

Bli smartere, lykkeligere og finn meningen med livet uten å anstrenge deg (nesten). I Henrik Fexeus' tidligere bøker har han lært oss alt om hvordan vi påvirker hverandre med bevisste og ubevisste signaler. Nå retter han for første gang blikket innover mot vår egen hjerne og våre egne evner. Vi har alle stor uutnyttet kapasitet, enten det gjelder å bli superkreativ, få bedre hukommelse eller å nå våre drømmers mål. I denne boken kan du lære deg å ta bedre avgjørelser, lese raskere, kontrollere stress og nervøsitet, finne bedre harmoni, større glede, og kickstarte din kreativitet. En konkret, morsom og "øyeåpnende" håndbok med ett tydelig løfte: Alle kan trene sin hjerne til å lære seg tanketeknikker og dermed få et rikere liv.

bli smartere, lykkeligere og finn meningen med livet uten å behøve å anstrenge deg (nesten) Henrik Fexeus. Ebok.

Les boken på din telefon/nettbrett med ARK-appen eller på din Kindle. I boken Kunsten å finne ro får du verktøy til å møte hverdagen med større ro, trygghet og tillit, og til å bli bedre kjent med hvem vi egentlig er. Kjøp boken her: https://www.cappelendamm ... Nå skal du få tips av oss til hvordan finne tilbake til denne grunnleggende roen og stillheten du bare finner et sted, inni deg selv.

RELATERTE BØKER