Lysglimt

Lysglimt - Kjersti Sundt Sissener, Anne Vira Figenschou | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Sundt Sissener, Anne Vira Figenschou
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Lysglimt.pdf
ISBN
6781395951735

BESKRIVELSE

Christian Skredsvigs pasteller er en blanding av farger på arket, som sammenlagt resulterer i en skildring av et bestemt øyeblikk, et lysglimt. Pastellkrittene kan være bløte eller harde. Men, stiftene brekker lett og avgir mye fargestøv. Resultatet er så sart at pastellfargene ligger på papiret som sommerfuglstøv. Anne Vira Figenschou skriver om et av kunstnerens monumentale hovedverk Menneskens søn, og Kjersti Sundt Sissener skriver om hans mer ukjente side som lyrisk pastellmaler.

Lysglimt er Danmarks ældste rekonvalescenthjem med en enestående beliggenhed i Gilleleje - direkte ud til det nordlige Øresund. Hovedbygning og værelsesfløjen er omgivet af en stor og smuk park med mange terrasser med havemøbler, hvor solen og havluften kan nydes. Lysglimt elektro AS - medlem av elektrikerkjeden EL-PROFFEN.

Han tror flere partifeller er med i Den nordiske motstandsbevegelsen. LYSGLIMT ELEKTRO AS - LYSER OPP DIN HVERDAG! Vi kan det med å lyse opp din hverdag! Vi utfører alt innen sterkstrøm og svakstrøm, over 25 års erfaring innen faget. Vi tar vare på våre kunder og fokuserer på riktig levering til rett tid.

RELATERTE BØKER