Sy til barn

Sy til barn - Tone Finnanger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Finnanger
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Sy til barn.pdf
ISBN
2447378340278

BESKRIVELSE

Dette er et helt nytt univers fra Tilda. Boken er delt opp i tre deler Dukker, Bare dyr, Sjø og vann. Dukken er hovedpersonen som man følger igjennom hele boken. Til denne syr man koseteppet, puter og tepper mm. I Bare dyr finner man dyr som er så sjeldne at de enda ikke er oppdaget som krokeaper, fargeglade kameler, rare strutser, jungelteppe mm. I Sjø og vann får man en helt ny verden av alt fra havfruer, sjørøver, kosehval, kosefisk, sjøstjerner, fisketoalettmappe, sjørøverteppe mm.

Boken er delt opp i tre deler Dukker, Bare dyr, Sjø og vann. Dukken er hovedpersonen som man følger igjennom hele boken.

Har du lyst til å prøve har jeg forsøkt å beskrive hvordan. Lykke til :-) ... Kjøp Sy til barn fra Cappelendamm Dette er et helt nytt univers fra Tilda.

RELATERTE BØKER