Etter Charlie Hebdo

Etter Charlie Hebdo - Kjetil A. Jakobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil A. Jakobsen
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Etter Charlie Hebdo.pdf
ISBN
6564833818757

BESKRIVELSE

Debatten om ytringsfrihet preges gjerne av høy temperatur og dyp forvirring. Gamle sannheter er ikke gyldige lenger. Men vi vet ikke helt hva de nye går ut på. I Etter Charlie Hebdo diagnostiserer Kjetil Jakobsen den aktuelle krisen i historisk lys. De tradisjonelle vestlige verdiene er truetm sies det. Men hva har de bestått av? Hvordan begrunnes de? Hvordan og hvorfor har de vunnet gjennomslag i den franske, engelske, amerikanske, tyske eller norske historien? Og hva gjør vi nå?

Satiremagasinet Charlie Hebdo har hatt et vanskelig år etter terrorangrepet mot bladets redaksjonslokaler i Paris. Etter Charlie Hebdo ebok. 149,-Debatten om ytringsfrihet preges gjerne av høy temperatur og dyp forvirring.

Men Charlie fortsetter å komme ut hver uke, og mange av tegningene publisert etter angrepet har provosert like mye som før. Ånden fra starten er bevart, selv om det koster for de overlevende.

RELATERTE BØKER