Se, vite, tenke

Se, vite, tenke - Bao Nakashima | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bao Nakashima
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
Se, vite, tenke.pdf
ISBN
9679409863879

BESKRIVELSE

Tanker om livet og verden fra virkelighetens «Den lille prinsen». La deg inspirere av de følelsesladde og filosofiske tankene om livet og verden fra en av vår tids yngste og mest oppsiktsvekkende forfattere, 9 år gamle Bao Nakashima.Boken "Se, vite, tenke" har ikke bare toppet bestselgerlister, men har vekket sterke følelser hos lesere fra 9 til 99 år. Forfatteren betraktes som et geni i Japan.Kraften i Baos enkle ord har inspirert hundretusener som søker nye måter å forstå seg selv og verden på. «Boken inneholder visdom på hver eneste side og kommer til å endre kursen på livet ditt. Den overgår 'Alkymisten' og 'Profeten'.» fra forordet, Gunn-Helen Øye.I etterordet forklarer bokens redaktør den spesielle bakgrunnen for boken. Hvert ord er slik Bao selv skrev det. Den lille filosofen gir alle sine lesere en gave i form av tidløs visdom om hva som betyr noe i dette flyktige livet.

- Vi vet ikke nok, ... - Hvis det hadde vært så enkelt at du kan tenke deg frisk, ...

Forfatteren betraktes som et geni i Japan. Kraften i Baos enkle ord har inspirert hundretusener som søker nye måter å forstå seg selv og verden på. Se, vite, tenke.

RELATERTE BØKER