De utrøstelige

De utrøstelige - Kazuo Ishiguro | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
De utrøstelige.pdf
ISBN
9737192242641

BESKRIVELSE

En mann, Mr. Ryder, ankommer et hotell i en sentral-europeisk by. Typisk nok (vil man snart erfare) er resepsjonen folketom. Den underlige portneren Gustav dukker opp, og i bakrommet øver Mr. Brodsky på piano, med tanke på 'torsdagen'. Javisst, det er jo torsdag alt skal skje. Den store konserten med Ryder og Brodsky på piano. Ryder kommer til å kjøre over Brodsky rett før konserten endelig skal finne sted, og Brodsky blir skadet. Han må sages løs fra et sykkelvrak, og benet amputeres, men så var det jo bare et treben! De utrøstelige var den første boken Kazuo Ishiguro ga ut etter verdenssuksessen Resten av dagen. Det er en roman full av bisarre og tragikomiske hendelser.

Brodsky på piano, med tanke på 'torsdagen'. Kjøp 'De utrøstelige' av Kazuo Ishiguro fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202582517 De utrøstelige var den første boken Kazuo Ishiguro ga ut etter verdenssuksessen Resten av dagen.

Brodsky på piano, med tanke på 'torsdagen'. De har nylig flyttet til Leirsund, og faren sier tilbudet gir sønnen mulighet til å bli kjent med de andre barna før han starter. Er en investering.

RELATERTE BØKER