Folkefest og fellesskap

Folkefest og fellesskap lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Folkefest og fellesskap.pdf
ISBN
2584665391410

BESKRIVELSE

1950-årene var folkefestenes tiår i Bergen. 1950-årene var en folkefest. Det var "De harde femtiåra" - og det var bruk for både folkefester og fellesskap. Det ble festet på Torgallmenningen og på Festplassen. Det ble festet for kong Haakon, for Hjallis og for Kniksen. Og for alle buekorpsene som fylte 100. For Nordahl Grieg og Frøken Festspill. Men først og fremst ble det spilt og festet i Nygårdsparken. Krigen var blitt etterklang. Byen kunne rette blikket framover. Og folkefeste!

Og for alle buekorpsene som fylte 100. Folkefest og fellesskap - innbundet, Norsk, 2011. 345,-Sendes innen 1-3 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner.

Det var «De harde femtiåra» - og det var bruk for både folkefester og fellesskap. Det ble festet på Torgallmenningen og på Festplassen.

RELATERTE BØKER