Hestehandlaren

Hestehandlaren - Dag H. Nestegard | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag H. Nestegard
DIMENSJON
12,18 MB
FILNAVN
Hestehandlaren.pdf
ISBN
4050977317532

BESKRIVELSE

Mannen som forma Noreg. Samferdselsminister Kjell Opseth (f. 1936) var mannen som etter fl eire tiår med prat fekk Stortinget til å vedta ein fl yplass på Gardermoen med eit toppmoderne fl ytog på den første høgfartsbanen her i landet. Det var også han som etter ein hestehandel med SV fekk bygd den lengste vegtunnelen i verda på 24 kilometer gjennom Sogn. Hestehandlaren er historia om ein effektiv og viljesterk pragmatikar med svak ideologisk kjerne. Den markante og handlekraftige statsråden stod for oppmjuking av luftfartsmonopolet og gav Norwegian luft under vengene. Han var også den slue strategen som la grunnlaget for Telenors eventyrlege vekst. Kraftsosialisten og næringspolitikaren var statsråd i Gro Harlem Brundtland og Thorbjørn Jaglands regjeringar i til saman sju år, og var stortingsrepresentant i fem periodar frå 1981 til 2001. Boka er illustrert med foto og ei rad karikaturar.

Den markante og handlekraftige statsråden stod for oppmjuking av luftfartsmonopolet og gav Norwegian luft under vengene. Det var også denne slue strategen og sunnfjordingen frå Førde som la grunnlaget for Telenors eventyrlege vekst. Ivar Medaas Geirr Tveitt - Hestehandlarar.

Hestehandlaren Kjell Opseth er historia om ein effektiv og viljesterk ... Hestehandlaren ferdig_A 01.09.16 13:44 Side 7. INNHALD Forord 9 Skihopparen 13 Samferdselsministeren 20 Fedrane 34 Sunnfjording av husmannsslekt 70 Grenland og kjærleik 86 Sentralist i ... Pris: 345,-.

RELATERTE BØKER