Lev med erkeengelen Uriels beskyttelse

Lev med erkeengelen Uriels beskyttelse - Kari Gjæver Pedersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Gjæver Pedersen
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Lev med erkeengelen Uriels beskyttelse.pdf
ISBN
9261466045786

BESKRIVELSE

Disse syv bøkene omhandler erkeenglene Mikael, Rafael, Uriel, Gabriel, Kamuel, Zadkiel og Jofiel, syv sentrale erkeengler innen flere religiøse trosretninger. Hver bok er delt i tre deler. Den første delen presenterer englene slik forfatteren ser dem og peker på hvordan man kan jobbe med seg selv med utgangspunkt i disse kreftene. Del to forteller om sentral englehistorikk og om enkeltpersoners møter med engler og del tre presenterer flere nyutviklede meditasjoner for å gjøre positive forandringer i livet. Amuletten som følger hver enkelt bok, er sentral. Den presenterer engelen i overensstemmelse med bokens uttrykk, og er spesialdesignet for utgivelsen. Amuletten gir bæreren et fokus på den beskyttelsen man ønsker å leve innenfor. Den fungerer som en vedvarende bønn, og gir en stabil indre tilknytning til de personlige visjonene og ønskene, og bidrar til trygghet og glede i dagliglivet. Bøkene er nydelig illustrert av Eva Christin Laszka.

Hver bok er delt i tre deler. Den første delen presenterer englene slik forfatteren ser dem og peker på hvordan man kan jobbe med seg selv med utgangspunkt i disse kreftene.

Kjøp boken Lev med erkeengelen Uriels beskyttelse av Kari Gjæver Pedersen (ISBN 9788248208716) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER