Den voldelige sjarmøren

Den voldelige sjarmøren - Anne Sønstebø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Sønstebø
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Den voldelige sjarmøren.pdf
ISBN
6573879880981

BESKRIVELSE

Forfatteren traff en mann som uttrykte flotte verdier og holdninger. En mann som hele sitt yrkesaktive liv har stilt opp for vanskeligstilte barn, ungdom og familier. En mann som i flere tiår har hatt sentrale og ledende posisjoner både i privat, kommunal og statlig sektor. Hun var totalt uforberedt på at en slik mann selv kunne være en overgrepsmann. I ettertid tenker hun at han gjerne kunne slått og sparket oftere og hardere hvis hun bare hadde sluppet å bli så målretta og systematisk mentalt plukket fra hverandre av en så kompetent mann i faget. Hennes dyrekjøpte livserfaringer har gjort henne mer oppmerksom og ydmyk overfor dere som strever og sliter i vanskelige nære relasjoner. Og hun har dessverre ingen oppskrift å komme med for noen som opplever å bli fanget og blendet av de dyktigste i faget. Hun krysser fingrene for alle dere som sliter i en eller annen form for fangenskap. Vi trenger hverandres støtte!

Denne boken er skrevet av forfatter Jan Guillou. Og denne forfatteren skuffer aldri! Solskyer er en flott bok.

Anne-Britt Harsem: Mammas svik (2012) Arvid Møller: Alene mot mamma : ingen stoppet overgrepene, Anne klarte seg likevel (2000) Ønsker du å laste ned en Hiv mannskjiten-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Hiv mannskjiten og andre bøker av forfatteren Rune Johansen. Svart sol er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Julia Kristeva Julia Kristeva 08/27/2010.

RELATERTE BØKER