Medisin og eksistens

Medisin og eksistens - John Nessa | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Nessa
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Medisin og eksistens.pdf
ISBN
2471822841067

BESKRIVELSE

Allmennlegens arbeid både begynner og slutter med samtalen med pasienten. For å kunne møte pasienten på en profesjonell måte, trenger legen kunnskap både om kommunikasjon og psykodynamikk. Denne boken handler om språk, klinisk samtale, narrativ medisin, utviklingspsykologi, menneskesyn og legerolle. Boken tar sikte på å styrke den psykoterapeutiske kompetansen hos allmennleger slik at pasientens virkelige historie og behov kommer frem. Dette er en bok for faglig påfyll og refleksjon. Det er en bok der legen vil kjenne seg selv igjen, og å fornyet interesse for det spennende møtet med en annen person som enhver konsultasjon representerer.

For å kunne møte pasienten på en profesjonell måte, trenger legen kunnskap både om kommunikas... Medisin og eksistens John Nessa (Heftet) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

Berlinmuren ebok - Frederick Taylor .pdf. Bibelen last ned PDF.

RELATERTE BØKER