Nye privilegier

Nye privilegier - Eivind Buene | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Buene
DIMENSJON
11,56 MB
FILNAVN
Nye privilegier.pdf
ISBN
9059367824402

BESKRIVELSE

Å være påkoblet hele tiden kan oppleves som et privilegium. Men gir det oss egentlig større frihet, å bære en hel verden i lommen? Hva gjør smarttelefonene med oss, og hva står vi i fare for å glemme i distraksjonens tid? Eivind Buene reiser viktige spørsmål omkring det han kaller nye privilegier - verdifulle erfaringer og muligheter som vi ofte overser. Med åpenhet og skarpsyn beskriver Buene opplevelsen av togturer og byturer, nødvendigheten av små og store pauser og - ikke minst - gledene som ligger i stor kunst, litteratur og musikk. Forfatteren byr på alt fra reiseskildringer og lyttegleder til dypdykk i David Foster Wallaces og Lars Noréns forfatterskap. Nye privilegier handler om oppmerksomhet, om nødvendigheten av fokus og fordypning i en kultur som stadig vekk frister til atspredelse. Etter endt lesning vil leseren forhåpentligvis selv bli inspirert til å dra på oppdagelsesreise i verden, i bokhylla og i Spotify-katalogen.

Etter endt lesning vil leseren forhåpentligvis selv bli inspirert til å dra på oppdagelsesreise i verden, i bokhylla og i Spotify-katalogen. Den nye fiskeriministeren har åpenbart en enorm arbeidskapasitet. I november og desember 2019 hadde han to stillinger (ordfører og statssekretær) samtidig, begge med millionlønn. Det er to nye «privilegier» som folk vil få tilbake fra og med 2.

Ifølge Dagbladet bruker hoffet flere titalls millioner kroner årlig på drift og vedlikehold av eiendommer, uten at det finnes spor av oppdragene i den nasjonale kunngjøringsdatabasen «Doffin». Dermed begår Kongehuset lovbrudd, ifølge en rekke ... Elbilforeningen har testet elbiler siden 1992 - og med Norges fremste fagmiljø på elbil hjelper vi deg med det du måtte lure på! Les våre biltester, sjekk ut elbilene som kommer og se våre tips til nye elbileiere.

RELATERTE BØKER