Sort messe

Sort messe - John Dickson Carr | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Dickson Carr
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Sort messe.pdf
ISBN
4043500438626

BESKRIVELSE

Romanen er både en grøsser og en detektivfortelling. Handlingen foregår i Amerika, i det mørke og tradisjonsrike Ny-England, i velstående, typisk amerikansk mellomkrigsmiljø. Samtidig føres vi tilbake til et dystert Frankrike på 1600-tallet med svarte kunster og heksebål.

Den røde kirken har ikke samme appell. Det gjelder om å skape en hysterisk stemning som gjør at folk kan gå fra konseptene. Kjøp 'Sort messe' av John Dickson Carr fra Norges raskeste nettbokhandel.

Stykket er basert på John Dickson Carrs roman med samme navn og produsert av NRK Radioteatret.Det er dramatisert av Sven Lange, mens regien er ved Nils Nordberg. Sorte messe var det første hørespillet Nordberg hadde regi på og det regnes som et av de mest populære i Radioteatrets historie. Sort messe 5.

RELATERTE BØKER