Alene - nå igjen

Alene - nå igjen - Paal-André Grinderud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paal-André Grinderud
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Alene - nå igjen.pdf
ISBN
5490140748417

BESKRIVELSE

Paal André Grinderud ble landskjent da han i 1991 sto frem og fortalte historien om sin vanskelige oppvekst med den alkoholiserte moren, Wanda.Da Paal André Grinderud var ti år døde faren hans av hjerteinfarkt. Moren Wanda havnet i bunnløs sorg, og alkoholen ble etter hvert mer sentralt i Wandas liv enn omsorgen for barna. Da Paal André var 16, mistet han også moren. Til tross for sitt vanskelige utgangspunkt, klarte løvetannbarnet Paal André Grinderud seg. Han er i dag forfatter og foredragsholder, og ikke minst er han samfunnsdebattant og en viktig talsperson for barn av foreldre med rusproblemer.

Nå gjenutgir vi Paal André Grinderuds sterke historie, fortalt i hans første bok Alene - nå igjen som kom ut i 1992. Nå er han hjemme alene igjen. Del på Facebook (46) Historien blir en ganske annen i vår høyteknologiske verden.

Mange hunder har de siste månedene hatt mye selskap av matmor eller matfar som har sittet på hjemmekontor. Nå som samfunnet og arbeidsplasser gradvis åpner opp, og hundeeierne skal tilbake på sine arbeidsplasser, er det viktig å tilvenne hunden til å være alene hjemme. Trine har tilbragt mange uker alene på hotellet i Drammen den siste tiden - nå får hun snart åpne igjen.

RELATERTE BØKER