Arvestrid

Arvestrid - Torill Thorup | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Arvestrid.pdf
ISBN
2452056423713

BESKRIVELSE

Sørine og Crispin blir bedre kjent, og Sørine betror ham noen av hemmelighetene sine. Hun forstår at han også har noe å skjule, men han nekter å si noe om det. Det dukker opp en kvinnelig gjest på Solhaug, men Iselin vil ikke si hvordan de kjenner hverandre. Petra blir fra seg av frykt da gjesten betrakter henne nysgjerrig. - Ta deg sammen, kjeftet Iselin, - det er da vel fanden ikke deg vi er interessert i! - Å? Petra så sløvt opp. - Har du ikke oppfattet et fnugg av det vi har sagt? Fru Blomvåg er her av en helt annen årsak: Det er jo innlysende at du ikke kan ta vare på barnet ditt, Petra. Du er ung og foreldreløs, skjendet og uegnet til å være mor. Selv slektsblodet ditt taler imot deg, så den beste løsningen er selvsagt at barnet du venter, blir satt bort.

Barn vil i utgangspunktet alltid arve sine biologiske foreldre. Særkullssøsken som vokser opp i samme familie, men med ulik mor eller far, vil arve forskjellig. BITTER ARVESTRID: Da TV-legenden Aaron Spelling gikk bort i 2006, startet en årelang arvekonflikt mellom hans datter Tori og kona Candy (t.h).

Foto: NTB Scanpix Vis mer Her finner du alle artikler på Se og Hør som er tagget med Arvestrid. Tori Spelling: Dødsfallet utløste årelang og bitter arvestrid TV-stjernen åpner opp om forholdet til moren i dag.

RELATERTE BØKER