Fra en utbrent til en annen

Fra en utbrent til en annen - Benedikte Rasmussen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedikte Rasmussen
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Fra en utbrent til en annen.pdf
ISBN
9857897574178

BESKRIVELSE

Benedikte Rasmussen er tidligere værdame i TV2. I 2007 fikk hun diagnosen utbrent og gikk deretter inn i en depresjon. I denne tiden opplevde hun isolasjon, ensomhet og det som følger når man er utenfor det miljøet som jobben representerer. Hun stilte seg spørsmålet "hvorfor meg?" Jo, hun er en typisk representant for dem som blir utbrent: flink, engasjert, arbeidssom. Hun lurte også på hva utbrenthet egentlig er, og hvordan hun kunne bli friskt igjen. Boken hun har skrevet er den boken hun ønsket seg da hun selv ble utbrent. Den er både hennes personlige beskrivelse av veien inn og ut av utbrenthet, og en bok som gir råd, kunnskap og inspirasjon. Boken er skrevet med humor og med omsorg for andre som er i samme situasjon som hun selv var. Hun har også et sterkt ønske om å hjelpe andre som er i faresonen.Les utdrag fra boka

Utbrenthet er en fysisk og en psykisk sykdom. Den er nær relatert til stress og depresjon.

Hun forteller om hvordan hun ble frisk, hvordan en kan se faresignalene, og gir.. Kjøp Fra en utbrent til en annen fra Bokklubber Benedikte Rasmussen er tidligere værdame i TV2. I 2007 fikk hun diagnosen utbrent og gikk deretter inn i en depresjon.

RELATERTE BØKER