Julepynt til å klippe ut, brette og lime

Julepynt til å klippe ut, brette og lime - Fiona Watt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fiona Watt
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Julepynt til å klippe ut, brette og lime.pdf
ISBN
3718857340601

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder 100 ark som kan rives ut og gjøres om til flotte juledekorasjoner. Det eneste du trenger er en saks og litt teip, og deretter er det bare å følge de enkel trinn-for-trinn-anvisningene. Her finner du ut hvordan du kan lage alt fra fine snøkrystaller, julekurver og stjerner, til engler og pene hengende dekorasjoner.

Brett opp arket igjen og voila! Fals "dal" og spiss og brett opp falsen på hver spiss til midten så begynner stjernen å forme seg selv (du behøver bare pynte litt på den). Til "halen" behøver du to silkepapir delt i fire.

Bruk gjerne pepperkakeformer som mal. Resultatet er en dekorativ vimpelrekke! LES OGSÅ: I år skal du bygge julepynten - se hvordan du kan lage julepynt av LEGO! JULEKULER AV GARN: Lettere å lage enn det ser ut som! Ordet origami kommer fra japansk og er kunsten å brette papir om til små figurer.

RELATERTE BØKER