Mayas venninne har to mammaer

Mayas venninne har to mammaer - Svava Kristin Thorhallsdottir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svava Kristin Thorhallsdottir
DIMENSJON
8,69 MB
FILNAVN
Mayas venninne har to mammaer.pdf
ISBN
8895180223978

BESKRIVELSE

Fortellingene om Maya er humoristiske og lettleste. Maya er en jente som bor i en by og g r i barnehagen. I fortellingene f lger vi Maya og ser hverdagen igjennom hennes yne. I denne boken er Maya forvirret. Faren hennes sier at det er ekkelt og rart at Lise har to mammaer, og n r Maya sier det til Lise blir hun kjempelei seg. Maya ville ikke s re Lise, men hun skj nner ikke helt hva hun har gjort galt

Vi er bestevenner og det har aldri vært noe seksuelt mellom oss. Moren hennes fikk henne når hun var 18-19 år så moren er ganske ung.

Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle […] FORVENTER GAVE: Mange nybakte mammaer har hodet fullt av tips til gaver de gjerne vil ha når barnet endelig er født.

RELATERTE BØKER