Oppgavesamling i markedsrett og etikk

Oppgavesamling i markedsrett og etikk - Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Oppgavesamling i markedsrett og etikk.pdf
ISBN
4569420551830

BESKRIVELSE

Å arbeide med praktiske oppgaver er sentralt når du skal lære deg juridiske fag. Denne oppgavesamlingen inneholder kontroll-, øvings- og eksamensoppgaver i avtale-, kjøps-, produktansvars-, immaterial-, konkurranse- og markedsføringsrett. Det er utarbeidet løsningsforslag til noen av øvingsoppgavene og til eksamensoppgavene. Oppgavesamlingen er spesielt aktuell for studenter i faget markedsrett og etikk, men også andre som er interessert markedsrett, vil kunne ha nytte av den. Kjell Ove Ernes er høyskolelektor i juridiske fag ved Høyskolen Kristiania og universitetslektor i personalledelse ved UiT. Han har erfaring med praktisk juss som advokatfullmektig fra advokatfirmaet Galtung. Ernes holder også foredrag og kurs for arbeidsgivere og fagforeninger. Patrick Neumann er master i rettsvitenskap fra 2013. Han har jobbet i Forsvarsdepartementet, vært dommerfullmektig i Inntrøndelag tingrett og jobber som advokat i advokatfirmaet Hammervoll Pind DA. Neumann er fast foreleser i faget markedsrett & etikk og er emneansvarlig for fagene foretaksrett 1 & 2 ved Høyskolen Kristiania.

Kjøp boken Oppgavesamling i markedsrett og etikk av Kjell Ove Ernes, Patrick Neumann (ISBN 9788245022001) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Red.: Maria Astrup Hjort og Sigbjørn Tenfjord . Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, august 2007/mars 2010/juni 2011. Oppgavesamling i markedsrett og etikk av Kjell Ove Ernes , Patrick Neumann heftet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788245022001.

RELATERTE BØKER