Smygetreet

Smygetreet - Stine S. Samuelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine S. Samuelsen
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Smygetreet.pdf
ISBN
9878995078223

BESKRIVELSE

Sigvart har fridd til Laura, men brått er han i lensmannens søkelys. Laura vet ikke hva hun skal tro. Heldigvis har hun Augusta, som passer sønnen mens hun arbeider i landhandleriet. Men da Vesle-Anders blir febersyk, er selv fødekona opprådd. Siste utvei er å prøve et gammelt, myteomspunnet ritual en månelys natt ...Sigvart gikk rett bak henne. «Dette kommer til å gå bra, Laura.» Laura snudde seg. «Tror du det, Sigvart?» Det gjorde vondt i magen av angst. Den lå som en uslipt sten inni henne. Hvert åndedrag, hvert ord og hvert steg skrapte borti de ru kantene og minnet henne på det hun ikke visste. Om sønnen ville overleve.

Heldigvis har hun Augusta, som passer sønnen mens hun arbeider i landhandleriet. Men da Vesle-Anders blir febersyk, er selv fødekona opprådd. Sigvart har fridd til Laura, men brått er han i lensmannens søkelys.

Heldigvis har hun Augusta, som passer sønnen mens hun arbeider i landhandleriet. Men da Vesle-Anders blir febersyk, er selv fødekona opprådd.

RELATERTE BØKER