Kunsten å dø

Kunsten å dø - Audun Myskja | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Kunsten å dø.pdf
ISBN
3692168180445

BESKRIVELSE

Audun Myskja er en av de legene i Norge som kjenner døden best. Han har fulgt utallige mennesker gjennom den aller siste fasen av livet. Gjennom dette arbeidet har han funnet en dypere forståelse av hva døden er. Hva skjer med kroppen når døden nærmer seg? Hva kan de pårørende gjøre? I tillegg til disse konkrete sidene ved døden, tar Myskja opp eksistensielle spørsmålene som døden konfronterer oss med: Finnes det et liv etter døden? Hva er det egentlig som dør?

Audun Myskja er en av de legene i Norge som kjenner døden best. Han har fulgt utallige mennesker gjennom den aller siste fasen av livet.

Kanskje er det viktigere å reflektere over hva eutanasi vil bety i vår kultur. Kunsten å dø i legevitenskapens gullalder Bokanmeldelse Publisert 28.10.2016. Bokfakta.

RELATERTE BØKER