Løgnerne

Løgnerne - Odd Harald Hauge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Løgnerne.pdf
ISBN
7043652559489

BESKRIVELSE

Penger har ingen hukommelse, men etterlater seg farlige spor. Anders Alme er stjernemekler i Barentz Securities. Bestevennen Lars Lande er landets dyktigste finansjournalist. Sammen deler de en hemmelighet de aldri kan røpe. En hemmelighet som har gitt dem to hundre millioner kroner, vel plassert i en bank i Sveits, en formue bygget på en løgn. I en verden av løgnere blir det stadig vanskeligere å leve med løgnen, og snart er Anders Alme og Lars Lande to fredløse menn som ikke aner om de er mer verdt døde eller levende. "Løgnerne" er en thriller med troverdig intrige, høyt tempo og enda høyere sigarføring.

Bestevennen Lars Lande er landets dyktigste finansjournalist. Sammen deler de en hemmelighet de aldri kan røpe. «Se på de løgnerne», brølte Trump, med pekefingeren rettet mot meg og mine kolleger.

Det er bare tre små ord: Jeg trenger deg. Isa dropper alt, tar med seg sin lille datter og drar straks til Salten.

RELATERTE BØKER