Marlens historie

Marlens historie - Sigbjørn Mostue | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigbjørn Mostue
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Marlens historie.pdf
ISBN
2689517434457

BESKRIVELSE

Parasitten MTG gjør mennesker til drapsmaskiner. Nå har den nådd Norge. Marlen skjønner hva som venter: Dette er slutten på alt. Men hun nekter å gi seg, og sammen med familien forsøker hun å unngå døden. Som i alle kriser er det de svakeste - kvinner og barn - som er de mest utsatte. Marlen må stable alt hun har av mot og viljestyrke for å møte prøvelsene som venter. Dette er andre bok i den kritikerroste serien "I morgen er alt mørkt".NOMINERT TIL UPRISEN 2016

4.46 623 5 Forfatter: Sigbjørn Mostue Innleser: Sigbjørn Mostue. Finnes som lydbok.

Sigbjørn Mostue har en veldig god penn, og her er intet unntak. Marlens historie er andre boka i serien I morgen er alt mørkt. Parasitten MTG gjør mennesker forrykte, til drapsmaskiner, og har nå kommet til Norge.

RELATERTE BØKER