Sensitiv og sterk!

Sensitiv og sterk! - Ihrén Abrahamsson, Lian Kirksæther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ihrén Abrahamsson, Lian Kirksæther
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Sensitiv og sterk!.pdf
ISBN
3528304219658

BESKRIVELSE

Lær deg knepene for å gjøre din sensitivitet til en styrke! Er du en av de ca 20 % av befolkningen som er høysensitive? Eller er du rett og slett bare lei av det enorme presset fra samfunnet, på at vi skal være en mester i alt? Har du eller jobber du med barn som er høysensitive? Da er dette boken for deg! Forfatterne er begge høysensitive. Med denne boken vil de hjelpe deg med å forstå hva det innebærer å være høysensitiv, samt gi deg nyttige og fine øvelser som vil guide deg til en enklere, bedre og lykkeligere hverdag! Endelig er denne bestselgeren tilgjengelig i pocket!

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788279006756 Sensitiv og Sterk - Nettkurs for deg som opplever deg selv som sensitiv, jobber med mennesker eller har høysensitive i nære relasjoner. Kurset er på 6 moduler og inneholder videoer, teknikker, enkle øvelser, oppgaver og ulike meditasjoner. Beskrivelse.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Sensitiv og sterk! fra Bokklubber Sensitiv? Gjør følsomheten til en styrke! Ihrén Abrahamsson og Lian Kirksæther, begge coacher og hhv forfatter og kursholder, har lang erfaring med høysensitive personer. De er selv høysensitive, men har funnet en måte å akseptere, takle og omfavne omfavne sin sensitivitet på. Sensitiv og sterk av Abrahamsson og Kirksæther.

RELATERTE BØKER