Superkorn; spis deg til bedre helse

Superkorn; spis deg til bedre helse - Chrissy Freer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chrissy Freer
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Superkorn; spis deg til bedre helse.pdf
ISBN
6825962767678

BESKRIVELSE

Superkorn presenterer tolv forskjellige kornsorter som har mye næring og få kalorier. Boka har oppskrifter til frokost, lunsj, middag og dessert. Flere av oppskriftene er glutenfrie. Frokostquinoa, bokhveterisotto, kylling med hirsestuing, chiapannekaker og speltpizza er bare noen av rettene du kan prøve. Superkorn smaker ikke bare nydelig, men gir store helsegevinster i tillegg, skriver forfatter Chrissy Freer. Å spise seg til bedre helse er lettere enn du tror!

Klapp en katt eller hund. Forskning viser at omgang med dyr gjør oss mennesker i godt humør.

Spis frukt og grønnsaker, og spis variert. Varedeklarasjonene kan hjelpe deg til å velge fullkornsprodukter når du kjøper brød, kornblandinger, pasta eller ris. Får deg til å gå på do hver dag (og av og til flere ganger om dagen).

RELATERTE BØKER