Fortellingen om Nøtte Ekorn

Fortellingen om Nøtte Ekorn - Beatrix Potter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beatrix Potter
DIMENSJON
12,28 MB
FILNAVN
Fortellingen om Nøtte Ekorn.pdf
ISBN
3628706758041

BESKRIVELSE

Ustyrlige Nøtte Ekorn og søskenbarna hans drar til Ugleøya for å sanke nøtter til vinteren. Men på øya bestemmer herr Bruun Gamle, en stor og sulten ugle. Han liker å få smakfulle gaver før han gir ekornene sin tillatelse. Illustrert med de originale tegningene fra førsteutgaven i 1903. Beatrix Potter (1866-1943) var en berømt britisk barne.bokforfatter og -illustratør hvis bøker er blant verdenslitteraturens funklende juveler og som stadig oppdages av nye generasjoner boklesere.

Kjøp. Okke, Nutte og Pillerill (BOK ... Ekorn, gnagerart i ekornfamilien.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Ustyrlige Nøtte Ekorn og søskenbarna hans drar til Ugleøya for å sanke ... Ustyrlige Nøtte Ekorn og søskenbarna hans drar til Ugleøya for å sanke nøtter til vinteren.

RELATERTE BØKER