Gå aldri fra meg

Gå aldri fra meg - Kazuo Ishiguro | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Gå aldri fra meg.pdf
ISBN
2894205660791

BESKRIVELSE

Gå aldri fra meg er en knusende roman om uskyld, kunnskap og tap.Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda. Elevene der fikk den beste omsorg, de ble opplært til at de var spesielle og enestående og at de hadde en bestemmelse. Men hvilken skjebne var det egentlig som ventet dem?Mange år senere lar Kathy, som er blitt 31, tankene vandre tilbake til årene på Hailsham. Langsomt avdekkes urovekkende kunnskaper om det livet elevene der er eslet til. Gradvis går sannheten om deres tilsynelatende sorgfrie oppvekst opp for Kathy, Ruth og Tommy, og det blir klart for dem hva fremtiden vil bringe.Kazuo Ishiguro fikk Nobelprisen i litteratur i 2017.

Read 30,176 reviews from the world's largest community for readers. Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk... Melodi og Vokal Marion Jensen Hermansen Tekst Robert Hansen. Gå aldri fra meg av Kazuo Ishiguro Published on Oct 5, 2017 Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda. Gå aldri fra meg er en knusende roman om uskyld, kunnskap og tap.Kathy, Ruth og Tommy har vært elever ved Hailsham, en idyllisk kostskole på den engelske landsbygda.

Ishiguro har en egen evne til å videreformidle en forhekset stemning og sette ord på det obskøne. Gå aldri fra meg av bookerprisvinner Kazuo Ishiguro krøyp innpå meg og ga meg skikkelig gufne gysninger. Tenk om samfunnet vårt kommer dit? Tendensene er der jo allerede.

RELATERTE BØKER