Gjørme

Gjørme - Sverre G. Holter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre G. Holter
DIMENSJON
4,51 MB
FILNAVN
Gjørme.pdf
ISBN
5036171736220

BESKRIVELSE

Da Sverre G. Holter døde i 2018, hadde han ikke publisert annet enn dikt i studentaviser. I hans siste ønsker skrev han hvor viktig det var for ham at Gjørme ble utgitt. Det var hans arv. Gjennom et altfor kort liv hadde han erfart og opplevd mer enn de fleste er unt i løpet av det dobbelte. Med en fot i det tankefulle og svevende, og en fot i hans daglige jobb i bygningsbransjen, deler Sverre fasetter av en hektisk hverdag i samme åndedrag som filosofier fra et meditativt tankehav. Det er en samling om kjærlighet og bekymringer, om det guddommelige og det jordiske, og om det å være et menneske som en del av den kosmiske karusellen universet er. Små smykker av observasjoner går hånd i hånd med tyngre tanker, og hele boken er en påminnelse om hvor stor og hvor liten man egentlig er. - Bjørn O. Holter, forfatterens bror. All royalty går til Metalheads Against Bullying.

Holter fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788284160054 Det nyutviklede X-Mode systemet har blitt oppdatert slik at det er enda enklere å tilpasse seg ulike typer underlag som dyp snø og gjørme.

Nye Subaru Forester Hybrid er bygget på Subaru Global Platform som betyr at modellen har bedre retningsstabilitet, mindre krengning, og bedre fjæring. Klikk her for å se spesifikasjoner og utstyrsoversikt Lansen når helt til midt under kjøretøyet og inn i hjulbuene for å fjerne størknet gjørme og salt.

RELATERTE BØKER