I den innerste kretsen

I den innerste kretsen - Viveca Sten | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Viveca Sten
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
I den innerste kretsen.pdf
ISBN
4557720853219

BESKRIVELSE

ALT ER IKKE SOM DET SKAL VÆRE I SKJÆRGÅRDSIDYLLEN ... Det er en solrik dag i juli. Feststemningen fyller luften og sjøen utenfor Sandhamn er full av båter. Alle er der for å se starten på seilasen Gotland rundt. Så avfyres startskuddet. En stor seilbåt ligger fremst, men endrer plutselig kurs. Skipperen er skutt, midt på åpent hav. Kriminalinspektør Thomas Andreasson befinner seg blant publikum på land og kommer raskt ut til åstedet. Drapsofferet viser seg å være Oscar Juliander, en kjent og vellykket advokat som gjerne syntes i media, og som også var en fremgangsrik seiler. Igjen har Nacka-politiset fått et sommermord på halsen. Og forventningene om en rask oppklaring er store. I den innerste kretsen er den andre frittstående boken i Sandhamn-serien om etterforsker Thomas Andreasson og hans barndomsvenn, advokat Nora Linde. Bøkene, med sin blanding av spenning, intriger og levende skildringer av skjærgård og hverdagsliv, har blitt en stor suksess, og den populære svenske TV-serien Mordene i Sandhamn, også kjent fra TV2, er basert på bøkene. «Viveca Sten har utviklet seg til å bli en av de beste i denne sjangeren.» DAST MagazineSVENSK SUKSESS! UTGITT I 17 LAND!

Pris kr 157 (spar kr 22). Se flere bøker fra Viveca Sten. I den innerste kretsen (Ebok) av forfatter Viveca Sten.

Feststemningen fyller luften o... Det finnes ingen anmeldelser for denne boken. Klikk her for bli den første til å gi din mening I den innersta kretsen är den andra boken i en serie Sandhamnsdeckare om kriminalinspektören Thomas Andreasson och juristen Nora Linde.

RELATERTE BØKER