Jeg var din

Jeg var din - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Jeg var din.pdf
ISBN
6320377109167

BESKRIVELSE

En dag får Elisabeth et brev fra lensmannen, som ber henne møte opp ved fossen. Ola følger henne, men ved fossekanten blir Elisabeth dyttet i ryggen. Hun detter mot en stein og river Ola med seg i fallet.Elisabeth stirret noen sekunder på vannmassene som fosset nedover mot kulpen, før det gikk opp for henne hva som hadde skjedd. Ola! Hun holdt seg i noen grankvister mens hun ålte seg forsiktig nedover. Det var glatt og sleipt, men på forunderlig vis kom hun seg ned til kulpen. "Ola! Er du der?" Hun skrek og hylte for å overdøve fosseduren, men hun kunne ikke høre ham.

Flere i samme serie. John Arne Riise klar for «Farmen kjendis»: - Jeg var veldig skeptisk. Den tidligere fotballstjernen (39) er klar for enda mer TV, men hadde ikke gjort det hadde det ikke vært for coronaviruset. - Kjære, jeg har hatt en affære med din mann - du er neste.

Er det virkelig sant? Jeg skal ikke på blodtypedietten, men vil bare vite blodtypen min av ren nyskjerrighet, og jeg betaler gjerne for testen. Kjøp 'Jeg var din' av Jorunn Johansen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202590406 Jeg var din.

RELATERTE BØKER