Martins lille katequizme

Martins lille katequizme - Jon Selås | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Selås
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Martins lille katequizme.pdf
ISBN
1242238684860

BESKRIVELSE

Quiz-hefte for tweens og konfirmanter om den lille katekisme, Martin Luther og reformasjonen. Heftet gir en morsom og lærerik introduksjon til De ti bud, trosbekjennelsen, Fadervår, dåpen og nattverden. Her lærer du også litt om Martin Luther og reformasjonen.

Det er: Vi skal frykte og elske Gud over alle ting og lite fullt og fast på ham. Andre budet Du skal ikke misbruke Guds navn.

Det er: Vi skal frykte og elske Gud, så vi ikke bruker hans navn til å banne og sverge, men kaller Kjøp Martins lille katequizme fra Tanum Quiz-hefte for tweens og konfirmanter om den lille katekisme, Martin Luther og reformasjonen. Heftet gir en morsom og lærerik introduksjon til De ti bud, trosbekjennelsen, Fadervår, dåpen og nattverden. Kjøp Martins lille katequizme fra Bokklubber Quiz-hefte for tweens og konfirmanter om den lille katekisme, Martin Luther og reformasjonen.

RELATERTE BØKER