Tilbake til Shanghai

Tilbake til Shanghai - Kazuo Ishiguro | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Tilbake til Shanghai.pdf
ISBN
2123610558127

BESKRIVELSE

Hovedpersonen i romanen er Christopher Banks, 21 år, som bor i London etter en oppvekst i Shanghai hvor foreldrene forsvant på mystisk vis. Han har alltid ønsket å bli detektiv, og vi følger ham i hans leting for å løse sitt livs altoverskyggende mysterium, - de bortkomne foreldrene.Men dette er så langt fra en tradisjonell detektivhistorie, - for denne boken er rik på innfallsvinkler, hendelser, stemninger og tanker, som kritikk av britene for deres hovmot og manglende medfølelse overfor andres lidelse, kulturforskjellen mellom briter og japanere, barnets fintregistrerende øre for falskhet og trusler og den voksnes behov for å vite sannheten om sine foreldre.En sprudlende blanding av detektivhistorie, barndomsminner og politisk fabel.

Han har alltid ønsket å bli detektiv, og vi følger ham i hans leting for å løse sitt livs altoverskyggende mysterium, - de bortkomne foreldrene. Lokaltid i Kina - Shanghai - Shanghai. Været i Shanghai, tider for soloppgang og solnedgang, sommertid, tidssoner, når Månen står opp og går ned og retningsnummer til Shanghai. Tilbake til normalen.

Selvsagt hadde viruset kommet til Shanghai da alvoret i epidemien ble kjent i Kina. Det er seks uker siden. Fra Shanghai til Oslo - og tilbake igjen.

RELATERTE BØKER