Verdens mest korrekte faktabok om kroppen

Verdens mest korrekte faktabok om kroppen - Andy Griffiths | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Verdens mest korrekte faktabok om kroppen.pdf
ISBN
7093644224222

BESKRIVELSE

Gjør deg klar for latterkramper, fnising og absurd humor. Forfatterne av serien om Gutta i trehuset har skrevet om alt det merkelige, pinlige, morsomme, fascinerende og ekle ved å ha en kropp. Her vil du lære om sangeren Wenche Nyre, om fordelene med å puste, om superhelten Spymann og mye, mye mer. En bok full av tegninger, tøys og faktaopplysninger, laget av forfattere som virkelig tar humor på alvor.

Kjøp boken Verdens mest korrekte faktabok om kroppen av Andy Griffiths (ISBN 9788293346388) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Her vil du lære om sangeren Wenche Nyre, om fordelene med å puste, om superhelten Spymann og mye, mye mer. Verdens mest korrekte faktabok om kroppen Andy Griffiths (Innbundet) Tips en venn 215 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER