De gode gjerninger

De gode gjerninger - Joralf Gjerstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joralf Gjerstad
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
De gode gjerninger.pdf
ISBN
1911706061599

BESKRIVELSE

En bok full av hjertevarme og klokskap, formidlet av en folkehelt, SnåsamannenJoralf Gjerstad har tjent sine medmennesker i store deler av sitt 86 år gamle liv. Gjennom tidligere utgivelser har han truffet en nerve hos leserne sine, og han har fått talløse oppfordringer om å skrive mer om sitt eventyrlige liv. I denne boka deler han sine tanker og opplevelser rundt det å ha synske og helbredende evner. Budskapet er enkelt og allmenngyldig: «Det er ingen tvil, vi mennesker er skapt for å tjene det gode.»Gjerstad forteller om hva som skal til for å gjøre gode gjerninger, om mennesker han har møtt, om liv og død og om kreftene rundt oss som vil oss godt. Alt fortalt med hans jordnære og ekte språk. Joralf Gjerstad (f. 1926) er kjent som synsk og helbreder med «varme hender». Han har gitt ut flere bøker om historiske temaer og om seg selv.

Da behøver vi aldri å være redde for at vi ikke gjør «gode gjerninger for Gud», for Gud selv legger gjerningene til rette, slik at vi kan vandre i dem. (Ef.

FC SD 4:8). Når Skriften roser gjerningene, er hjertets rettferdighet og troen regnet med (Apol 4:365, 372). I Ef.

RELATERTE BØKER