Generell patologi for helsefagene

Generell patologi for helsefagene - Rolf Seljelid | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Seljelid
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Generell patologi for helsefagene.pdf
ISBN
1286349099245

BESKRIVELSE

Generell patologi er læren om vevsforandringer ved sykdom og om de mekanismer som er i sving under en sykdomsprosess. Patologien er derfor grunnlaget for hele den somatiske medisin og er en viktig del av den kunnskap som alle profesjoner innen helsevesenet må tilegne seg. Det er lagt vekt på å belyse spørsmål som: Hva slags virkninger har gift, stråling og mikrobeangrep på kroppens vev? Hva er grunnlager for at pasienten har spesielle plager? Hva er det for slags mekanismer som forsvarer oss mot sykdom? Hvordan kan vi påvirke disse i gunstig retning? Hva er den normale aldringsprosess? Boken er skrevet for sykepleiestudenter og andre studenter ved helsefaghøgskolene. Den gir mange konkrete eksempler på sykdommer og sykdomsmekanismer og er rikt illustrert. Rolf Seljelid er professor i patologi ved Universitetet i Tromsø, og har mangeårig undervisningserfaring.

Detta gäller speciellt kapitel 4 Den normala cellen, kapitel 7... Generell utdanningsplan for leger i spesialisering i patologi Sykehuset Østfold, Kalnes Gjelder fra 15. august 2019 inntil ny plan foreligger.

Gis bort! Kjøp Selg. Generell patologi for helsefagene .

RELATERTE BØKER