Hemmelig beundrer

Hemmelig beundrer - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Hemmelig beundrer.pdf
ISBN
2924501635611

BESKRIVELSE

Selma får et brev fra Vergerådet, der det står at hun må gifte seg med Sverre hvis hun vil beholde søsknene mens faren sitter i fengsel. I forretningen kommer et bud med en stor rosebukett til Selma, men hun har ingen anelse hvem de er fra, på kortet står det bare «tilgi meg». På sykehuset ser Selma at overlege Wold ikke føler seg vel. Da hun kommer inn på kontoret hans, blir hun forskrekket av synet som møter henne. Hun banket på før hun skjøv døren åpen. - Jeg er lei for at det tok så lang tid, overlege Wold, men ... Resten av ordene forsvant for henne. For der på gulvet lå overlege Wold. Med øynene lukket og et forpint uttrykk i ansiktet.

Fire personer skal endelig ta steget fullt ut og treffe den som de har beundret i hemmelighet i evigheter. Hvordan kommer overraskelsesdaten til å gå, og vil det slå gnister? Kommende sendinger. På Valentines Day i forrige uke fikk 21-åringen tilsendt en blomsterbukett fra en hemmelig beundrer, og fortsatt lurer hun på hvem som ga henne den romantiske gaven. Amerikansk animasjonsserie.

Hver dag opplever vi situasjoner der vi ikke kan unngå å sammenligne oss selv med andre. En bror som ser ut til å få mer affeksjon fra foreldrene dine. Kjøp Hemmelig beundrer fra Norske serier Selma får et brev fra Vergerådet, der det står at hun må gifte seg med Sverre hvis hun vil beholde søsknene mens faren sitter i fengsel.

RELATERTE BØKER