Hobbiten; femhærerslaget i bilder

Hobbiten; femhærerslaget i bilder - Jude Fisher | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jude Fisher
DIMENSJON
5,96 MB
FILNAVN
Hobbiten; femhærerslaget i bilder.pdf
ISBN
1737715002263

BESKRIVELSE

Alt skal bli til støv og glemmes ... Mens himmelen blir mørkere, forbereder Midgards folk seg på angrepet fra Saurons onde krefter. Den offisielle Hobbiten: Femhærerslaget - i bilder viser den knusende avslutningen på kompaniets ferd for å ta tilbake kongeriket Erebor og det forferdelige slaget som skal fortære Ensomfjellets sletter. Den siste Hobbiten i bilder, med forord av Sir Ian McKellen, viser Smaug den storslagnes ødemark og Femhærerslagets ødeleggelser. Etter tilintetgjørelsen av Langsjøby vandrer innbyggerne gjennom ruinene av Dal og ser til Bard for lederskap når de skal gjenoppbygge livene sine. Nødlidende snur de seg mot Ensomfjellet og løftet om gjeld som skal tilbakebetales. På Saurons befaling forbereder Azog Forderveren seg på å slippe løs en fryktelig hær, uten sidestykke i det tredje tideverv. Alt håp hviler på å forene Midgards frie folk i kampen mot ondskap, og Bilbo Lommelun er i besittelse av en mektig forhandlingsnøkkel. Bli med på den siste reisen til Thorin Eikenskjolds kompani, der kampen om Ensomfjellets umåtelige rikdommer fortsetter mot en knusende avslutning.

Bildene vi får se er imponerende, og er i seg selv verdt billetten. Men selv om filmen ser flott ut, så er den ikke helt perfekt. Hobbiten; femhærerslaget i bilder 198 kr.

Den fikk blandet mottakelse fra anmelderne, men ble meget populær. Femhærerslaget etterfulgte Smaugs ødemark Hobbiten : femhærerslaget i bilder Jude Fisher ; oversatt fra engelsk av Ingvild Jørve.

RELATERTE BØKER