Politisk tenkning

Politisk tenkning - Raino Malnes, Knut Midgaard | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raino Malnes, Knut Midgaard
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Politisk tenkning.pdf
ISBN
6619290608197

BESKRIVELSE

Boka gir en gjennomgang av filosofiske og ideologiske posisjoner i politisk tenkning. Her finnes en rekke tenkere som representerer et bredt spekter av synsmåter, fra Platon og Aristoteles via Thomas Aquinas og Machiavelli til John Rawls og Friedrich von Hayek. Alle klassiske temaer i politisk debatt drøftes: demokrati, rettigheter, konstitusjonalisme, revolusjon osv. Gjennom inngående diskusjon av utvalgte verker får leseren en historisk og systematisk innføring i politisk argumentasjon. Boka forutsetter ingen forkunnskaper i filosofi eller statsvitenskap. Har litteraturliste og stikkordregister.

Disse varierer mellom ulike buddhistiske retninger, samt over tid, fra forestillinger om en buddhistisk idealhersker til moderne buddhistisk partipolitikk.. Boka gir en gjennomgang av filosofiske og ideologiske posisjoner i politisk tenkning. Her finnes en rekke tenkere som representerer et bredt spekter av synsmåter, fra Platon og Aristoteles via Thomas Aquinas og Machiavelli til John Rawls og Friedrich... Det antas ofte at det som står i tittelen her, er et ikke-eksisterende tema.

Ord betyr noe! Kontakt oss. Kjøp Politisk tenkning fra Tanum Boka gir en gjennomgang av filosofiske og ideologiske posisjoner i politisk tenkning. Her finnes en rekke tenkere som representerer et bredt spekter av synsmåter, fra Platon og Aristoteles via Thomas Aquinas og Machiavelli til John Rawls og Friedrich von Hayek. Boka gir en gjennomgang av filosofiske og ideologiske posisjoner i politisk tenkning.

RELATERTE BØKER